Alle projecten

Maak kennis met UwHoveniers

πŸ˜π™‹π™§π™–π™˜π™π™©π™žπ™œ π™§π™šπ™¨π™ͺ𝙑𝙩𝙖𝙖𝙩 π™žπ™£ π˜Ώπ™§π™žπ™šπ™¨π™ͺπ™’πŸ˜
βœ…π™†π™–π™§π™–π™ π™©π™šπ™§π™žπ™¨π™©π™žπ™šπ™ π™š π™—π™šπ™¨π™©π™§π™–π™©π™žπ™£π™œ
Deze trommelstenen lijken als twee druppels water op gebakken bestrating. De betonnen stenen worden verouderd waardoor ze een authentieke uitstraling krijgen. Hiermee komen ze zowel in klassieke als moderne tuinen goed tot hun recht.
βœ…π™Žπ™©π™€π™šπ™§π™š π™—π™šπ™©π™€π™£π™©π™šπ™œπ™šπ™‘π™¨ π™’π™šπ™© 𝙨π™₯π™šπ™˜π™žπ™–π™‘π™š π™˜π™€π™–π™©π™žπ™£π™œ
In de bestrating zijn moderne vakken gecreΓ«erd met 40×80 cm betontegels, voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegels een diep heldere kleur krijgen en mos en alg werend zijn.
βœ…π˜½π™‘π™€π™šπ™’π™—π™–π™ π™ π™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™—π™‘π™€π™˜π™ π™¨π™©π™€π™£π™š
Blockstone 15x15x60 cm zijn zeer geschikt voor het maken van bloembakken. Er is gekozen voor een antraciet getrommelde uitvoering.
𝙏π™ͺπ™žπ™£ 𝙀π™₯π™œπ™šπ™‘π™šπ™«π™šπ™§π™™ π™žπ™£ π™π™¬π™žπ™Ÿπ™―π™šπ™‘π™šπ™§π™π™šπ™žπ™™π™šπŸ€©πŸ€©
Vandaag weer een mooie tuin opgeleverd!
βœ… Terras met onderhoudsarme tegels
βœ… Bloembakken van duurzame Linea stapelblokken
βœ… Hout/beton schutting met 21 planks grenen schermen
βœ… Extra snel graszaad
Het terras is voorzien van keramische tegels met een dikte van 3 cm en komt uit de collectie van Robusto Ceramica 3.0. Deze oersterke tegels zijn krasbestendig en bestand tegen zuren, vorst en strooizout. Daarnaast zijn de tegels zeer onderhoudsvriendelijk doordat vuil en vocht niet indringen in het oppervlak van de tegel.
π™π™€π™šπ™₯π™–π™¨π™¨π™žπ™£π™œπ™šπ™£ π™’π™šπ™© π˜Ώπ™€π™ͺπ™œπ™‘π™–π™¨ 𝙝𝙀π™ͺ𝙩 😍
Douglas hout is één van de duurzaamste Europese houtsoorten die onbehandeld ongeveer 15 jaar meegaat.
Buitenshuis wordt het veel gebruikt voor verandas, overkappingen, pergola’s, vlonders, schuttingen en meubels. In bijgaande foto’s zie je een aantal toepassingen.
π™€π™šπ™£ π™₯π™§π™–π™˜π™π™©π™žπ™œ π™§π™šπ™¨π™ͺ𝙑𝙩𝙖𝙖𝙩 π™žπ™£ π™’Γ’π™‘π™©π™šπ™§π™¨π™¬Γ’π™‘π™™!😍
Deze tuin is voorzien van een hardhouten vlonder. Het terras van keramische tegels is afgevoegd met voegmiddel. De cortenstaal plantenbakken, graszoden en tuinverlichting maken de tuin tot een sfeervol geheel. Een tuin om in thuis te komen!
π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š 𝙩π™ͺπ™žπ™£ 𝙀π™₯π™œπ™šπ™‘π™šπ™«π™šπ™§π™™πŸ‘πŸŒΏ
Onlangs weer een mooie tuin opgeleverd in Veenwouden.
βœ”οΈ 40×80 cm tegels
βœ”οΈ Dikformaat getrommelde klinkers
βœ”οΈ Pergola van Douglas hout
βœ”οΈ Graszoden en beplanting
βœ”οΈ Verhoogde plantenbakken
𝙑𝙀𝙀𝙧 & 𝙣𝙖
Prachtig resultaat in Dokkum! De haag is vervangen door een hout beton schutting. Een hout beton schutting heeft als grootste voordeel ten opzichte van een reguliere schutting dat het belangrijkste deel van de schutting, de betonnen onderkant, zorgt voor veel stevigheid en niet krom zal trekken of gaat rotten. Ook de oprit is vervangen. Alles ligt er weer strak bij. πŸ‘Œ
π™€π™šπ™£ π™œπ™šπ™―π™€π™£π™™ π™šπ™£ π™œπ™šπ™‘π™ͺπ™ π™ π™žπ™œ 2021!
Onlangs hebben we deze mooie tuin opgeleverd in de Westereen. We hopen ook komend jaar weer mooie tuinen te mogen realiseren. Fijne jaarwisseling toegewenst!
Op de foto’s zie je een Douglas overkapping en schutting. De bestrating bestaat uit keramische tegels welke zijn afgevoegd met antraciete voeg voor een onkruidvrij terras. Langs de schutting staan groenblijvende leilaurieren voor veel privacy met groenblijvende bodembedekkers en siergrassen. Daarnaast nog enkele foto’s van de oude situatie.
π™‰π™€π™€π™žπ™© π™’π™šπ™šπ™§ 𝙀𝙣𝙠𝙧π™ͺπ™žπ™™ 𝙀π™₯ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™§π™§π™–π™¨? πŸ™Œ
De tuintegels van deze tuin in Leeuwarden zijn afgevoegd met voegmortel, dit zorgt voor een onkruidvrij terras. Zowel de voor- als achtertuin is opnieuw aangelegd. Er is gekozen voor wildverband sierbestrating. Hierbij worden er tegels van verschillend formaat gebruikt die in een bepaald patroon worden gelegd. Het wildverband zorgt voor een moderne en unieke uitstraling in je tuin & terras. 😍
𝙑𝙀𝙀𝙧 & 𝙣𝙖 😍
Trots op het eindresultaat van deze tuin in de Westereen! De oude tuin is gesloopt en afgevoerd. Vervolgens is er een nieuwe tuin aangelegd, is de schutting verplaatst en is er een deur in de schutting gezet.
π˜Ώπ™šπ™―π™š 𝙩π™ͺπ™žπ™£ π™žπ™¨ 𝙠𝙑𝙖𝙖𝙧 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™™π™š π™―π™€π™’π™šπ™§.🀩
Mooi tuinproject opgeleverd! De voor- en achtertuin is opnieuw aangelegd. De achtertuin is voorzien van een pergola.
Aanleg prairie/vaste planten border + nieuw gazon aanplant eind mei