Alle projecten

Maak kennis met UwHoveniers

π™€π™šπ™£ π™œπ™šπ™―π™€π™£π™™ π™šπ™£ π™œπ™šπ™‘π™ͺπ™ π™ π™žπ™œ 2021!
Onlangs hebben we deze mooie tuin opgeleverd in de Westereen. We hopen ook komend jaar weer mooie tuinen te mogen realiseren. Fijne jaarwisseling toegewenst!
Op de foto’s zie je een Douglas overkapping en schutting. De bestrating bestaat uit keramische tegels welke zijn afgevoegd met antraciete voeg voor een onkruidvrij terras. Langs de schutting staan groenblijvende leilaurieren voor veel privacy met groenblijvende bodembedekkers en siergrassen. Daarnaast nog enkele foto’s van de oude situatie.
π™‰π™€π™€π™žπ™© π™’π™šπ™šπ™§ 𝙀𝙣𝙠𝙧π™ͺπ™žπ™™ 𝙀π™₯ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™§π™§π™–π™¨? πŸ™Œ
De tuintegels van deze tuin in Leeuwarden zijn afgevoegd met voegmortel, dit zorgt voor een onkruidvrij terras. Zowel de voor- als achtertuin is opnieuw aangelegd. Er is gekozen voor wildverband sierbestrating. Hierbij worden er tegels van verschillend formaat gebruikt die in een bepaald patroon worden gelegd. Het wildverband zorgt voor een moderne en unieke uitstraling in je tuin & terras. 😍
𝙑𝙀𝙀𝙧 & 𝙣𝙖 😍
Trots op het eindresultaat van deze tuin in de Westereen! De oude tuin is gesloopt en afgevoerd. Vervolgens is er een nieuwe tuin aangelegd, is de schutting verplaatst en is er een deur in de schutting gezet.
π˜Ώπ™šπ™―π™š 𝙩π™ͺπ™žπ™£ π™žπ™¨ 𝙠𝙑𝙖𝙖𝙧 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™™π™š π™―π™€π™’π™šπ™§.🀩
Mooi tuinproject opgeleverd! De voor- en achtertuin is opnieuw aangelegd. De achtertuin is voorzien van een pergola.
Aanleg prairie/vaste planten border + nieuw gazon aanplant eind mei