Tuinaanleg & ontwerp

Bij het maken van een ontwerp komen wij bij u thuis om een inventarisatie te maken. Samen met u brengen we de wensen in kaart en realiseren wij een tuin waarin uw zich thuis voelt.

Persoonlijke aanpak

Al ruim 12 jaar ervaring

Een tuin waar u zich thuis voelt

Volledig ontzorgd

Welke stijl tuin past bij mij?

Tijdens de ontwerpfase wordt er gekeken naar het type woning, de afmetingen van de tuin, de grondsoort, bezonning en eventueel materialen en beplanting die geschikt zijn voor hergebruik.

Uw wensen voorop

Hierna nemen wij met u door wat u wensen zijn omtrent de vorm van de tuin, (natuurlijk, strak, rond enz) de mate van onderhoud, en voorkeur voor bepaalde beplanting. Door goed overleg met u over u wensen, hopen we het gewenste resultaat te bereiken.

Veilige tuin voor kinderen of mensen met een handicap

Ook niet onbelangrijk is of er rekening moet worden gehouden met een handicap of de veiligheid van jonge kinderen. Deze gegevens verwerken wij in een eigentijds ontwerp met bijpassende offerte.

Tuin ontwerp

Veel klanten vinden het prettig om op papier een ontwerp te hebben van hoe de toekomstige tuin eruit zal gaan zien. Dit geeft een duidelijker beeld dan alleen de tekst in een offerte.

Tuinaanleg

Als u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte kan de aanleg beginnen. U kunt desgewenst de aanleg geheel door ons laten verzorgen, maar het is ook mogelijk om zelf mee te helpen. Dit kan schelen in de kosten en het wordt nog meer uw eigen tuin. De aanleg van een tuin is zeer persoonlijk, wij stellen dan ook alles in het werk om uw dromen en wensen te verwezenlijken.

Andere diensten

Onderhoud

Uw hoveniers brengen graag een jaarlijks bezoekje aan uw tuin

Snoeiwerkzaamheden

Op uw verzoek komen wij uw heggen/bomen/heesters snoeien.

Bestrating

De aanleg van bestrating kunt u ook door ons laten verzorgen. 

Schuttingen & Vlonders

Ook de aanleg van schuttingen en vlonders is mogelijk.

Neem contact op

06 52133627 / 06 51718096

info@uwhoveniers.nl

Achterwei 32a, 9113 PR Walterswald

Keimpe Sikkemawei 2, 9271 GK De Westereen

Samen maken we uw droomtuin.

Van ontwerp tot realisatie proberen wij samen met u uw ideale tuin te creëren. Rekening houdend met uw wensen, zorgen wij er voor dat u bij de oplevering van uw tuin volledig tevreden bent.