Projecten

Hieronder de projecten en enkele testimonials van onze klanten. 

Projecten

Links ziet u een kleine greep van onze projecten. Wilt u meer foto’s van onze werkzaamheden zien, klik dan op de onderstaande button.

“Wauw wat een eindnresultaat!”

Prairie tuin, tegels en hekwerk aangelegd en nu jaar later groot onderhoud van de rest van de tuin. Er wordt doorgewerkt, groenafval wordt direct afgevoerd. Veel plantenkennis. Snoeien bomen en struiken goed gedaan . Prairietuin is aanrader. Net als dit Hoveniersbedrijf.

“UwHoveniers begrijpt de wensen van de klant als geen ander!”

In februari is een schutting geplaatst. De snelheid en vakkundigheid van de medewerkers was verbluffend. Nu staat er een schitterende schutting.

“UwHoveniers zijn echte vakmannen!”

UwHoveniers hielp ons met het renoveren van onze gehele tuin, voor- zijde en achter tuin, inclusief het verwijderen van de gehele oude tuin en het aanleggen van nieuwe bestrating, bloembedden, gazon, hekken, parkeerplaatsen, fietstal etc. Het ontwerp is zeer goed en heeft al onze wensen meegenomen in de briefing. We hadden verschillende keren kleine wijzigingen aan de ontwerptekening, er was geen probleem om te veranderen totdat we tevreden waren. De offerte was heel duidelijk en inclusief alle technische details zodat er later geen verwarring ontstaat tijdens de werkzaamheden.